Benieuwd naar ons assortiment? Kijk op onze website: B2B-assortiment

======================================================

Op tijd besteld is op tijd geleverd.

We beginnen om 18:00 met bakken. Om die reden moeten alle bestellingen vroeg in de avond bij ons binnen zijn. Onze online webshop sluit om 19:00 uur. Na die tijd kan er niet meer besteld worden voor levering de volgende dag.

========================================================

 

 


Contact: 
Broodbakkerij: 071-3646833
banketbakkerij: 071-3612372

 

Voor vragen over (na)leveringen of producten heeft het onze voorkeur dat u contact opneemt met de bakkerij. Uw vraag of opmerking komt via dit nummer altijd op de juiste plek terecht.

 

Tot ca. 13:00 uur is er altijd iemand in de bakkerij aanwezig. Bij afwezigheid wordt u automatisch doorgeschakeld naar onze voicemail.

 

U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier.

 


 

Even voorstellen:

 Handig om te weten naar wie u moet hebben als u een vraag heeft:

Algemene zaken en commercie: Teun den Dulk
Administratie: Aryanne den Dulk en Margreet Schep
Broodbakkerij: Thomas den Dulk
Banketbakkerij: Anne den Dulk


Voor vragen kunt u het beste in de ochtend met het algemene nummer van de bakkerij contact opnemen.

 


24/7 online bestelgemak voor zakelijke relaties:

 

Deze bestelsite is voor onze zakelijke relaties. Wilt u gebruik maken van ons online B2B-bestelsysteem dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Stuur een mail naar dendulk@echtebakker.nl en we nemen contact met u op.

 


 

Om het bestellen overzichtelijk te houden geven we alleen het afgesproken assortiment weer nadat u ingelogd bent. Als u iets wilt bestellen dat niet in deze lijst staat dan adviseren wij u dit te bestellen via onze consumentenwebsite https://webshop.echtebakkerdendulk.nl/ U kunt hier ook terecht om een gepersonaliseerde taart te bestellen, bijvoorbeeld met foto, logo of tekst.

 


 

Wanneer u als particulier bij ons wilt bestellen kunt u terecht in onze  webwinkel https://webshop.echtebakkerdendulk.nl/